Sådan bestiller og køber du en online vurdering af din hund

Hvis du vil have en dommer til at vurdere din hund kan du bestille en vurdering online.
Det kræver at du er logget på. Derefter vælges "Vurdering" fra menuen i toppen eller der klikkes på "Vurdering" fra punktet på forsiden.

Du kan også klikke ind på "HUNDE" og derefter på "KØB VURDERING" ved den ønskede hund.

Du kan så bestille en uofficiel vurdering af din hund. Under "Hunde" vælger du den hund du ønsker vurderet af en eller flere dommer. Vurderingen er uofficiel og foretages af DOGSHOW ONLINE godkendte dommere.

Sådan gør du:
Vælg den hund du har oprettet som du ønsker skal vurderes jf. ovenfor

Vælg den eller de dommere du ønsker skal vurdere din hund. Accepter betingelserne og klik "FORTSÆT BESTILLING".
Du skal nu foretage online betaling enten med kreditkort eller via MobilePay

Du skal derefter taste dine betalingsoplysninger fx. hvis du har valgt kreditkort, hvilket sker via en sikker forbindelse.

Din bestilling bliver derefter sendt til en af DOGSHOW ONLINE godkendt dommer der indenfor 7 dage foretager en uofficiel vurdering. Du modtager en kvittering på dit køb på skærmen og der sendes også en kvittering direkte i din e-mail.

Du modtager besked på e-mail når vurderingen ligger klar.